Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Εκείνοι είπαν τα ψέματά τους και οι πολίτες θα πουν τη δική τους αλήθεια στους δρόμους

Στις 20/12/2005 μια ομάδα αστυνομικών κακοποίησε δυο νεαρούς.
Στις 20/12/2005 η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονταν, ανάμεσα στα άλλα, και τα ακόλουθα:
«Ο πρώτος οδηγός αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεια του και εξύβρισε τους αστυνομικούς. Ακόμα εξήλθε από το αυτοκίνητό του και κτύπησε τον έναν αστυνομικό στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, του επεστήθη η προσοχή στο νόμο και συνελήφθη. Κατά τη σύλληψή του προέβαλε αντίσταση και στην προσπάθεια των αστυνομικών να του περάσουν χειροπέδες, αυτός συνέχιζε να τους εξυβρίζει, να τους απειλεί και να τους κτυπά. Οι εν λόγω αστυνομικοί κατάφεραν με πολλή προσπάθεια να τους περάσουν χειροπέδες, ενώ ο εν λόγω οδηγός έπεσε στην άσφαλτο και συνέχισε να κλοτσά τους αστυνομικούς και να τους φτύνει. Όσον αφορά το δεύτερο οδηγό, ο αστυνομικός τον πλησίασε και αφού του επέδειξε την αστυνομική του ταυτότητα, του ζήτησε τα στοχεία του. Αυτός αρνήθηκε να τα δώσει και άρχισε να φωνάζει. Στη συνέχεια, άνοιξε βίαια τη πόρτα του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να κτυπήσει τον αστυνομικό που του είχε ζητήσει τα στοιχεία του. Ακολούθως αφού εξήλθε του αυτοκινήτου του, χτύπησε με γροθιά τον αστυνομικό στο πρόσωπο. Αμέσως του επεστήθη η προσοχή στο νόμο και αυτός εξύβρισε τον αστυνομικό. Κατά τη σύλληψή του, αυτός αντιστάθηκε και άρχισε να κτυπά τα χέρια και τα πόδια τους και να εξυβρίζει τους αστυνομικούς».
Ο Αρχηγός της Αστυνομίας τότε υιοθέτησε πλήρως τους ψευδείς ισχυρισμούς των βασανιστών αστυνομικών. Η Αστυνομία θεώρησε ως επίσημη αλήθεια τα ψεύδη των μελών της. Και είπαν στην κοινωνία ότι το δικό μας ψέμα είναι η αλήθεια την οποία θα πρέπει και οι πολίτες-πρόβατα να πιστέψουν. Δηλαδή κατασκεύασαν ανερυθρίαστα ένα ψέμα και το παρουσίασαν ως επίσημη αλήθεια.
Στις 20/12/2005 η Αστυνομία λοιπόν κατασκεύασε ένα ψέμα με το οποίο αθώωνε τα μέλη της και ενοχοποιούσε δυο πολίτες. Αγνόησε πλήρως τη θέση των πολιτών ότι κακοποιήθηκαν και με την ανακοίνωσή της τους παρουσίαζε περίπου ως ανισόρροπους.
Η Αστυνομία λοιπόν έχει και πολιτικό προϊστάμενο και συνεργάζεται στενά με το Γενικό Εισαγγελέα. Τότε, όλοι αυτοί ήταν συνένοχοι στην κατασκευή ενός μεγάλου ψέματος. Όλοι αυτοί είναι συνηθισμένοι στην κατασκευή ψευδών εικόνων για εξαπάτηση της κοινωνίας και διαφύλαξη των προνομίων τους.
Το Κακουργιοδικείο στις 19/3/2009 δεν αποδέχθηκε ως τεκμήριο το βίντεο που αποκάλυψε το μεγάλο κατασκευασμένο ψέμα τους. Οι κύριοι δικαστές δεν αποδέχτηκαν την αλήθεια του βίντεο. Φαίνεται ότι προτιμούν τα προϋπάρχοντα κατασκευασμένα ψέματα.
Αυτοί λοιπόν όλοι είπαν τα ψέματά τους.
Αύριο στις 11.00 π.μ. στη Λευκωσία και τη Λεμεσό οι πολίτες θα πουν την αλήθεια στους δρόμους. Με το μόνο όπλο που τους έχει απομείνει, τη φωνή της διαμαρτυρίας. Διεκδικώντας δικαιοσύνη, ελευθερία, ισότητα, ανθρώπινα δικαιώματα......Όλα αυτά που κάποιοι προσπαθούν με ευγενείς μεθόδους να τα κουτσουρέψουν. Είναι καιρός με εξίσου ευγενικές μεθόδους να κουτσουρέψουμε τα δικά τους δικαιώματα στην αδικία, την αυθαιρεσία, την κατάχρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: